Artister

 
 
Annica Stor.gif

Annica Svensson

Driver tillsammans med Lars Bodén Appearance. Har bl.a. jobbat som showartist på Cabaret Lorensberg, Silja Symphony och Birka Line. Hon medverkade i melodifestivalen 2013 tillsamans med Per Andersson som,"Swedish House Family", en mellanakt och bjöd på bidraget “Ordinary Family”.
2011-2103 arbetade Annica med Tomas Ledins "Showtime" som dansare och körtjej, samtidigt som hon producerade och kreerade för Appearance. Du kan även se henne som körtjej i det omåttligt populära "Doobidoo", svt, med Lasse Kronér i spetsen.
Annica har naturligtvis medverkat vid massor av företagsevent.


BEttan Stor.gif

Elisabeth Augustsson

Elisabeth är utbildad på Musikhögskolan i Göteborg och på
Wendelsbergs folkhögskola i Mölnlycke.
Elisabeth har arbetat som sångcoach och entertainer för 2entertain, som körledare, sångerska i band samt som showartist på Color Magic, Smuget Dinnershow i Oslo och på
Oakley´s showrestaurang i Göteborg.
Det har även för Elisabeth blivit många företagsevent genom åren.

Lars Stor.jpg
jennifer STor.jpg
JEss Stor.jpg
EMil Stor.gif
Anna Stor.gif
Ellinor Stor.jpg

Lars Bodén

Driver tillsammans med Annica Svensson Appearance och har jobbat som showartist på bl.a. Birka Paradise och Rest Oakleys. Medverkat i Sikta mot stjärnorna och Melodifestivalen.
Turnérat i länder som Norge, Frankrike och Holland. Ibland dyker han även upp vid olika artisters sida som kompgittarist. Driver också musikstudio.
Har medverkat vid otaliga företagsevent.

jennifer jaarnek norén

Jennifer är en rutinerad showartist som hunnit med mycket på sin musikaliska bana. Hon har bl.a medverkat på Oakleys Showrestaurang, samt olika evenemang med Liveband. Jennifer jobbar även som koreograf, producent samt yogainstruktör. Även Jennifer har medverkat vid många företagsevent och arrangemang.

jessica Granström

Jessica har jobbat som showartist på bla. Lindvallens Wärdshus, Golden Hits och Stena Saga.
Hon har dessutom medverkat vid väldigt många företagsevent. Hon släppte dessutom 2007 sin debut-EP ‘Egna möbler’, och har nu en ny skiva på gång och åker runt i sveriga för att promota denna skiva. Jessica är även projektledare för "Sweden Live", där hon håller i alla trådar gällande detta stora branchevent.

emil söder

Emil är utbildad vid performing arts school Göteborg och musikteaterskolan i bjärnum.
Han har tidigare jobbat på, Color line Norge, Garbos dinnershow, Oakleys showrestaurang och Park Lane Show.
Varit Dansare bakom bl.a Charlotte perelli, Magnus Carlsson,
Bosson, Great garlic girls.Emil koreograferar även olika upssättningar och har medverkat vid många olika event.

anna werner

Har jobbat som showartist på Rest Oakleys och Lindvallens Wärdshus. Turnérat i länder som Norge, Frankrike och Holland. Anna är utbildad musikalartist på balettakademin i göteborg, och har medverkat i uppsättningar som: Fame, Skönheten och Odjuret, Cats, My Fair Lady och Göteborgsoperans uppsättning av Trollflöjten. 2013-2014 medverkade Anna Werner vid Göta Lejons uppsättning av Priscilla the Dessert Queen som en av dom 3 divorna tillsammans med Pernilla Wahlgren och Lisa Stadell.
Även Anna har medverkat vid otaliga företagsevent.

ellinor nilsson

Ellinor arbetade under några år på Cabaret Lorensberg i Göteborg, samt även på Color Line som artist.
Ellinor är utbildad musikalartist på Performing Art School i göteborg och har medverkat i uppsättningar som: Mamma Mia i Oslo och Chess på Göteborgs Operan, samt även samarbetat med magikern Stefan Odelberg.
Ellinor har medverkat vid många företagsevent.