Entertainment with passion!

Appearance har funnits sedan 2006, vilket gör att vi i år har producerat, kreerat, underhållit och haft fantastiskt kul i hela 13 år som showgrupp. Under 2018 hade Appearance över 256 spelningar, vilket vi är oerhört glada över. På denna sida vill vi visa er några av våra produktioner som är färdiga temashower, som också kan brytas ned och blandas för tex en dinnershow, event eller konsert. Som alltid i våra produktioner är det full kostym och hög igenkänningsfaktor i musikvalen. 

ROCK NO LOGO.jpg

Ultimate rock

Med material från Queen, Nazareth, Deep Purple, Journey, Van Halen, Joan Jett och Kiss, garanterar vi ett påslag adrenalin av sällan skådat slag.

DISCO NO LOGO.jpg

Blame it on the disco

En färgstark, sprakande discokula som bjuder på den bästa musiken från Studio 54-epoken! Donna Summer, Earth Wind & Fire, Bee Gees, Donna Summer, Village People, Barry White och Jackson Five - Dessa Artister och många fler, och deras underbara discohits bjuds ni på i denna tempofyllda show.

MOTOWN NO LOGO.jpg

blues & Motown

Denna fartfyllda show innehåller hits från Aretha Franklin, Diana Ross, Ike & Tina Turner, Blues Brothers och Elvis Presley för att nämna några. Tidlösa låtar levereras i ett högt tempo och ingen kan sitta still!

80´S NO LOGO.jpg

the 80´s

Axelvaddarna och frisyrerna är tillbaka! Vi får dig att minnas låtarna du dansade till när Dallas och benvärmare var det hippaste du visste. Frankie Goes To Hollywood, Depeche Mode, Madonna, Samantha Fox, Van Halen och Joan Jett är några av artisterna vi bjuder på låtar ifrån.

img_src22appearance.nu.jpg22_alt22appearance_showgrupp_dansband22_.jpg

svenska hits

En dansbandskavalkad som trängs med låtar av bl.a Siw Malmqvist, Lill Lindfors, Lasse Berghagen och Lill Babs. Får vi lov?