Vi är nu inne i en hektisk period med producerande och planering inför julshower och julkonserter 2019. Dessutom har vi i år återigen fått den stora äran att boka och producera Villa Belparc´s akter för sommarscenen.

 

Liseberg

Vi är otroligt glada och stolta över att få boka artister och band till Liseberg´s Tyrolen. Vi är både med själva och spelar samt bokar andra till denna glädjefyllda spelplats.


Stena Saga

Det som 2007 började med ett halvårs kontrakt blev förlängt några år… Med fortsatt förtroende och med samma lust som vi hade när vi startade gör Appearance sin 21:e säsong!
 

Varje torsd- lörd under 2019 kan Du/Ni avnjuta shower med Appearance ombord.


 

Villa Belparc

I hjärtat av Göteborg ligger slottsskogen och Villa Belparc. Där har vi för andra året fått den stora privilegiet att boka artister till deras underbara sommarscen.


Julshow River 2019

Yihaaa! Julbordet på River Restaurant är som alltid helt fantastiskt och årets julshow är något helt i hästväg! Vi presenterar “Most Wanted, A Country Christmas”. 2019 tar vi oss an julen med klassiker från Dolly Parton och Kenny Rodgers Shania Twain,Johnny Cash & Bon Jovi för att nämna några”